Weespersluis – Wonen in Weespersluis

Midden in de Bloemendalpolder wordt momenteel een prachtig nieuw woningbouwproject ontwikkeld. Deze wijk is ontworpen in harmonie met de historische buitenplaatsen langs de Vecht. Met slechts 2750 huizen in de gehele Bloemendalpolder blijft groen de overhand behouden. De nieuwe wijk, genaamd Weespersluis, is opgedeeld in drie delen, elk met een eigen architecturale stijl:

Dit uitgestrekte project bevindt zich op nog geen tien minuten treinreis van Amsterdam. Weespersluis is gunstig gelegen nabij het station van Weesp, ’t Gooi en de prachtige rivier De Vecht. Het gebied is rijk aan water en het is de bedoeling dat bewoners hier gemakkelijk met hun bootje de Vecht op kunnen varen.

Droom je ervan om te wonen in een ruim en groen woonlandschap, op slechts 10 minuten met de trein van Amsterdam, met directe toegang tot De Vecht en een recreatiegebied als je achtertuin? Schrijf je dan nu in!

Weespersluis - Wonen in Weespersluis

In Weespersluis betekent wonen direct grenzend aan een gloednieuw natuur- en recreatiegebied.

In de Bloemendalerpolder wordt het woningbouwproject gecombineerd met de ontwikkeling van een nieuw natuur- en recreatiegebied. Naast twee stadsparken wordt er een ruime recreatieplas aangelegd, omringd door fiets- en wandelpaden. Bovendien wordt er een nieuwe verbindingsweg naar de A1 aangelegd. De woningen zijn gelegen langs sfeervolle singels, (park)straatjes en rondom gezellige hofjes. Dankzij de afwisseling tussen klassieke en moderne architectuur krijgt elke buurt zijn eigen unieke karakter.

Weespersluis biedt ook een gezondheidscentrum met faciliteiten zoals huisartsen, fysiotherapie en een apotheek. In het oostelijke deel van de wijk komen tevens:

  •       Scholen
  •       Voorziening voor vroeg- en voorschoolse educatie
  •       Buitenschoolse opvang
  •       Sporthal
  •       Buurtkamer
  •       Verenigingsruimte

Daarnaast is er in Weespersluis ruimte gereserveerd voor een winkelgebied van 3450 m². Zolang dit nog niet is gerealiseerd, kun je in Weesp zelf, op fietsafstand van Weespersluis, uitgebreid winkelen.

Ben je op zoek naar een woning in de buurt van Amsterdam? Dan is Weespersluis een unieke kans. Je kunt, geheel vrijblijvend, contact opnemen met Sterk! Makelaars.

123wonen.nl - de verhuurmakelaar