Kosten badkamer betegelen

Het betegelen van je badkamer, toilet of keuken is een investering. Je kunt dit het beste laten uitvoeren door een professional. Ben jij benieuwd wat de kosten zijn van je badkamer betegelen vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij de TZS Bouwgroep.

Betegelen, renoveren of verbouwen?

Ga jij voor een complete verbouwing of een renovatie, dan zal dit flink in de papieren gaan lopen. Natuurlijk kan je ook alleen kiezen voor het betegelen van de muren en of vloer van de badkamer. Houdt er rekening mee dat de kosten badkamer betegelen afhankelijk is van een aantal factoren.

Kies zelf welke werkzaamheden je wilt laten uitvoeren door de TZS Bouwgroep en welke werkzaamheden je zelf uitvoert. Hiermee kan je ook kosten besparen.

Daarnaast is het soort tegel die je kiest van invloed op de kosten. Kies je een natuurstenen tegel dan is dat duurder dan een keramische tegel. Niet alleen de prijs van de tegel maar ook het legwerk zal duurder zijn omdat het meer tijd vergt. Houdt er daarnaast ook rekening mee dat de grote van de tegel en het motief waarin je de tegel gelegd wilt hebben de prijs kan beïnvloeden.

Kosten badkamer betegelen

Verkijk je niet op het werk. Tegels zetten is specialistisch werk. Wil jij een prachtige badkamer met een strakke muur en vlakke vloer laat het tegelzetten dan over aan de vakman van de TZS Bouwgroep.

De werkzaamheden van de tegelzetter

De tegelzetter zal eerst netjes de huidige tegels verwijderen zodat de onderliggende muur zo min mogelijk beschadigd wordt. Dit is belangrijk zodat de nieuwe tegels vlak en glad aangebracht kunnen worden. Al het tegelwerk wordt netjes gevoegd en gekit afgewerkt en de oude tegels worden door hun afgevoerd.

De TZS Bouwgroep kan ook zorgen voor een strakke waterafstotende gipspleister muur of vloerverwarming onder de tegels aanbrengen. Alle bijkomende werkzaamheden zoals het aanleggen van leidingen en stroom worden dan tevens door hun vaklieden uitgevoerd. Zij hebben namelijk naast tegelzetters ook stukadoors, elektriciens en loodgieters in huis!

Voordelen badkamer betegelen!

Laat TZS Bouwgroep jouw badkamer betegelen zodat jij hier weer snel gebruik van kan maken! Zij werken zeer secuur en efficiënt. Vraag vrijblijvend een offerte aan, alle werkzaamheden zullen in overleg met jou en geheel naar jouw wens uit gevoerd worden.